DEFINIȚII

Termenii şi condiţiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor activitaţilor de promovare şi vânzărilor de bunuri şi servicii de către Sc. Chroma Knife East Europe. SRL şi orice alt partener cu care acesta are contract în acest sens (Partenerii), prin intermediul magazinului online www.chromaeasteurope.com către Utilizator/Cumpărător (persoană fizică sau juridică). Termenii şi condiţiile generale pot fi modificate oricând de către Chroma East Europe şi/sau Parteneri sub condiţia respectării prevederilor legale.

Astfel, termenii de mai jos vor avea următorul inţeles:

 

WEBSITE/SITE (chromaeasteurope.com): reprezintă website-ul care are adresa de internet www.chromaeasteurope.com, prin intermediul căruia Utilizatorul are acces la informaţiile privind produsele, serviciile oferite sau asigurate şi promoţii/campanii de informare/promovare pentru acestea, desfăşurate de către chromaeasteurope.com.

 

BUNURI şi SERVICII: orice produs sau serviciu, inclusiv documentele şi serviciile menţionate pe website şi în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.

SPECIFICAŢII: toate specificaţiile şi/sau descrierile Bunurilor şi Serviciilor aşa cum sunt precizate în chromaeasteurope.com precum şi în materialele de informare/promovare ale acestora, oferite de către vânzător/producator, sau de către utilizatori/cumpărători, sau aşa cum apar în Comandă.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează chromaeasteurope.com, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat TERMENII şi CONDIŢIILE prezentului website.

VÂNZĂTOR: societatea Chroma Knife East Europe. SRL, cu raspundere limitată, având sediul social în Constanta, strada Miron Costin, nr 23A, parter, inregistrată la Registrul Comerţului Constanta cu numărul J13/930/2021, CUI RO43938965.

CUMPĂRĂTOR: persoana fizică / persoana juridică sau altă entitate juridică ce emite o Comandă prin intermediul chromaeasteurope.com.

COMANDĂ: un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile şi Serviciile şi Cumpărătorul este de acord sa primească aceste Bunuri şi Servicii şi sa facă plata acestora.

CONTRACT: o Comandă confirmată de către Vânzător.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA: toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor şi alte drepturi asociate, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate şi inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

MARCI INREGISTRATE: reprezintă marcile inregistrate ale Chroma Cnife sau care sunt utilizate de Chroma Knife East Europe cu respectarea Legii 84/1998 privind mărcile şi indicatiile geografice

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea chromaeasteurope.com intr-un mod contrar scopului declarat şi practicii în domeniu, a reglementarilor şi ale legislatiei în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii chromaeasteurope.com, proprietarilor/titularilor legali ai acestuia şi oricarui alt partener cu care exista contract în acest sens.

Continutul site-ului chromaeasteurope.com

Informatiile prezentate pe chromaeasteurope.com au caracter informativ şi pot fi modificate de către Vanzator, fara o anuntare prealabila.

Descrierile produselor pot fi incomplete insa Vânzătorul face eforturi pentru a prezenta informatiile cele mai relevante astfel incat produsul sa fie utilizat în parametrii pentru care a fost achizitionat.

Imaginile produselor sunt prezentate pe chromaeasteurope.com cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorita modificarii caracteristicilor şi design-ului fara notificare prealabila de către producatori.

Orice date specifice privitoare la stoc şi starea produselor afisate, se pot obtine contactand Vânzătorul prin email / telefon la datele de contact din sectiunea Contact a chromaeasteurope.com

Promotii şi campanii

Promotiile şi campaniile prezentate pe chromaeasteurope.com pot fi valabile în chromaeasteurope.com şi în magazinele partenere Chroma Knife Easta Europe de pe teritoriul Romaniei.

Promotiile şi campaniile prezentate pe chromaeasteurope.com sunt valabile în perioada de timp mentionata în materialele de promovare şi în regulamente, unde este cazul, acestea fiind valabile în limitele stocurilor disponibile alocate.

Preturile produselor

Preturile produselor şi serviciilor afisate în cadrul site-ului chromaeasteurope.com includ T.V.A. conform legii în vigoare.
Pretul final la care Cumpărătorul poate sa achizitioneaze produsele este considerat cel din Comandă confirmata de Vanzator, cu exceptia situatiilor de epuizare de stoc sau eroare care afecteaza pretul (cf. paragraf Comenzile).
Anterior confirmarii comenzilor, preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

 

Comenzile

Prin lansarea unei Comenzi telefonice sau electronice pe site-ul chromaeasteurope.com, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica, SMS sau e-mail) prin care Vânzătorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele informatii:

 1. Comanda/Precomanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de facturare) şi conditiile sale specifice
  b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

Daca Vânzătorul confirma Comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a Termenilor Comenzii din partea Cumparatorului. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail sau SMS) din partea Vanzatorului către Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

Vanzatorul nu considera în niciun moment o Comandă neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Cumpărătorul accepta şi consimte ca nu exista contract în lipsa confirmarii comenzii emise de Vanzator.
Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail sau SMS).

In cazul epuizarii stocului pentru produsul comandat, inainte de finalizarea comenzii, reprezentantul chromaeasteurope.com va putea oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca şi aspect şi specificatii tehnice cu produsul comandat, în cazul în care pentru produsul comandat exista alternative.

In cazul epuizarii stocului inainte de finalizarea comenzii şi lipsei unei alternative la produsul comandat, Comandă poate fi anulata fara penalitati, chiar daca a fost confirmata de către Vanzator, dar nu inainte de anuntarea Cumparatorului despre aceasta stare de fapt.

In cazul unor eventuale erori de functionare a chromaeasteurope.com sau a sistemului de gestiune, inclusiv erori umane, în urma carora pretul este modificat, rezultand un pret derizoriu sau mai mic, neconform cu pretul de vanzare mediu setat de către Vânzător pentru acea perioada, Vânzătorul isi aloca dreptul sa anuleze Comandă efectuata iar clientii care au plasat comenzi vor fi informati telefonic/ email /SMS asupra acestui fapt. Cumpărătorul accepta şi consimte ca nu va avea drept de opozitie sau orice alte pretentii asupra produselor ce au facut obiectul unor comenzi care sunt rezultatul, cuprind/contin erori de functionare, inclusiv erori umane.

Precomanda reprezintă o Comandă cu statut special pentru un produs ce urmeaza sa fie lansat şi poate fi achizitionat inainte de lansare/disponibilitate fizica în stocul Vanzatorului. Precomanda va avea aceiasi pasi ca şi o Comandă normala, singura diferenta fiind la termenul de livrare care va fi stabilit în functie de disponibilitatea produsului şi va fi comunicat de către Vânzător Cumparatorului la momentul inregistrarii precomenzii precum şi în urma oricarei modificari a acesteia. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz data de lansare şi pretul produsului ceea ce ii da dreptul Vanzatorului sa modifice în orice moment şi unilateral aceste informatii în website.

Vanzatorul are dreptul sa modifice şi conditiile initiale ale precomenzii, dar doar dupa ce a informat Cumpărătorul cu privire la acest aspect şi a primit acordul acestuia pentru noile conditii aplicabile.

Vanzatorul nu este considerat culpabil şi nu i se pot imputa penalizari pentru nerespectarea conditiilor initiale sau pentru modificarile conditiilor initiale ale precomenzii, daca acestea sunt impuse de noile conditii oferite de Producator.

Cumparatorul are dreptul de a renunta în orice moment la o precomanda iar daca aceasta fost deja achitata, suma respectiva ii va fi returnata integral.

 

Contractul la distanta

Vanzatorul nu considera în niciun moment o Comandă neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre chromaeasteurope.com şi client este considerata data facturii fiscale emise de către Vanzator.

Termenii şi conditiile generale prezente vor sta la baza Contractului incheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de către producator, importator sau distribuitor dupa caz.

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de către Vânzător a oricareia dintre obligatiile sale conform Comenzii şi implicit Contractului şi pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor şi Serviciilor dupa livrare, în special pentru pierderea produselor sau a documentelor.

Facturarea

Pretul, modalitatea şi termenul de plata, precum şi termenul de livrare sunt specificate în Comanda.
Vanzatorul va emite către Cumpărător o factura pentru Bunurile şi Serviciile livrate conform conditiilor prevazute în Comanda, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia în vigoare.

 

Plata

Plata produselor comandate se poate face conform modalitatilor de plata acceptate de către Vânzător şi conditiilor impuse de finantator în cazul platilor efectuate prin card bancar sau credit.

In cazul achitarii online, dupa inregistrarea cu succes a comenzii, contravaloarea produselor va fi blocata în contul Cumparatorului, urmand a fi incasata de către Vânzător doar dupa confirmarea comenzii.

In cazul în care produsele comandate nu sunt disponibile, iar plata a fost finalizata, banii vor fi returnati integral pe card, fara nici un comision aditional. Demersurile pentru rambursarea banilor în acest caz cad în sarcina Vanzatorului, care insa nu este responsabil de termenul în care aceasta rambursare este facuta, acest aspect fiind în sarcina bancii Cumparatorului al carui instrument financiar a fost utilizat.

Vanzatorul nu este responsabil pentru politica şi conditiile comerciale acordate de către finantatorii ale caror instrumente financiare de plata sunt utilizate pentru plata comenzilor efectuate la chromaeasteurope.com.

In cazul unor erori aparute în timpul procesului de plata Vânzătorul nu are obligatia de a efectua livrarea, în sarcina acestuia intrand numai informarea Cumparatorului asupra faptului ca procesul de plata nu a fost finalizat. Vânzătorul nu este obligat sa faca demersuri de investigare asupra motivului erorii aparute dar poate oferi suport Cumparatorului în limita disponibilitatii, capacitatii şi responsabilitatii acestuia.

In cazul platii online cu cardul, datele sunt procesate exclusiv de către procesatori de plati autorizati.
chromaeasteurope.com NU stocheaza informatii despre cardul dumneavoastra.

 

Livrarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor şi Serviciilor şi va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Termenele de livrare variaza de obicei intre 2 şi 5 zile lucratoare, în functie de locatia produselor şi de adresa de livrare. Rareori, perioada de livrare poate depasi 5 zile lucratoare pana la termenul legal de 30 zile, cu exceptia cazurilor de forta majora, inclusiv cazurile legate de aprovizionare, asa cum sunt ele definite de legislatia în vigoare pe teritoriul Romaniei

Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului fata de Cumpărător în cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Vânzător de la Cumpărătorul respectiv. Penalitatile sau dobanzile sunt excluse.

Acceptarea şi transferul de proprietate

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile şi Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate în Comanda.
In cazul în care Cumpărătorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, are dreptul sa solicite aducerea la conformitate a Produselor şi Serviciilor conform legislatiei în vigoare pe teritoriul Romaniei la data incheierii Contractului.

Proprietatea asupra Bunurilor şi Serviciilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului, în locatia indicata în Comandă (intelegand prin finalizarea livrarii – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).

Dreptul de retragere

Consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale, fara a se limita la acestea, următoarele:

 1.   a) contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist;
  b) furnizarea de produse sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vânzătorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
  c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
  d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;
  f) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Perioada de retragere expiră în termen de 14 zile de la:

 1.   a) data încheierii contractului, în cazul contractelor de prestări de servicii;
  b) ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau:
  (i) în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs;
  (ii) în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese;
  (iii) în cazul contractelor pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a primului produs;

Cu excepţia cazului în care Vânzătorul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează Vanzatorului sau unei persoane autorizate de Vânzător să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere din contract.

Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care Vânzătorul acceptă să suporte acele costuri sau în care Vânzătorul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spaţiilor comerciale, în cazul cărora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, Vânzătorul preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poştă.

Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

Returul produselor

Chromaeasteurope.com ofera posibilitatea de returnare a produselor în termen de 14 zile în urmatoarele situatii:

 • Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Posibilitatea de retur NU se acorda produselor care prezinta nefunctionalitati datorate manipularii si/sau instalarii improprii, folosirii neconforme cu instructiunile de utilizare, de schimbari ale starii originale a produsului, de influente naturale sau de pastrare în conditii improprii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, consumatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, consumatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Costurile de retur şi de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Chromaeasteurope.com în cazul în care produsul prezinta neconformitati rezultate din procesul de fabricatie, manipulare şi ambalare pana la livrarea către client. În orice alta situatie costurile de transport pentru returul initial către Vânzător şi eventualul transport inapoi la Consumator sunt suportate de către Consumator.

Nu vor fi acceptate ca retur produsele care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau igiena şi care au fost desigilate de către Consumator. În cazul produselor care prezinta semne de folosire, în baza unui raport de service, Consumatorului ii va fi restituita contravaloarea produsului din care se va scadea contravaloarea uzurii (care depaseste uzura normala, determinata de incercarea produsului).

 • Produse ce au fost livrate gresit sau fara toate componentele/accesoriile aferente. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata către reprezentantii Chromaeasteurope.com, iar Consumatorul va refuza receptia produsului. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire cu un produs similar sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, consumatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, consumatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Costurile de retur şi de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Chromaeasteurope.com.

 • Renuntarea la cumparare în termen de 14 zile de la primirea produsului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (Dreptul de retragere). Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.

Produsele achizitionate de către o persoana juridica se pot returna în termen de 2 zile de la achizitie doar daca prezinta vicii de fabricatie sau daca sunt defecte.

Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati şi fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc în momentul emiterii facturii fiscale (aceast document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) şi nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

Produsele returnate trebuie sa fie în aceeasi stare în care au fost livrate (sa aiba toate accesoriile şi documentele care le-au insotit la livrarea initiala, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, ciobiri, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate, etc).

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mult 14 zile de la data retragerii dupa verificarea starii produselor returnate, şi este posibila prin virament bancar sau în oricare dintre magazinele Chromaeasteurope.com. Suma inapoiata nu va include costul transportului initial daca achizitia a beneficiat de aceasta facilitate (acesta fiind suportat de către Consumator).

Daca rambursarea produselor sau a unui produs, în cazul comenzilor cu produse multiple, dintr-o Comandă care a beneficiat de transport gratuit determina scaderea valorii totale a comenzii initiale sub valoarea eligibila pentru transport gratuit din valoarea totala de rambursat, se va retine contravaloarea transportului oferit initial.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail/posta.

 • Adresa de e-mail pentru comunicarea notificarilor: info@chromaeasteurope.com
 • Adresa postala pentru retur: Str. Miron Costin nr. 23a, Jud. Constanta

Dispozitiile OUG 34/2014 se aplica în completare.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de către site-ul Chromaeasteurope.com, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi (exceptie produsele din categoria resigilate daca este cazul), în ambalajele originale, dupa caz, şi provin din surse autorizate de fiecare producator în parte.

In cazul produselor vandute şi livrate de Chromaeasteurope.com, certificatele de garantie sunt emise de către Chromaeasteurope.com pentru toate categoriile de produse. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata în maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa info@chromaeasteurope.com sau la numarul de telefon 0341.446.283 în intervalul Luni-Vineri orele 09.00-18.00. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata în considerare.

 

Comunicarea cu Utilizatorul/Cumparatorul

Comunicarea oficiala asumata a Utilizatorului/ Cumparatorului cu Chromaeasteurope.com se poate face prin intermediul datelor de contact din sectiunea de Contact în functie de specificul comunicarii şi prin postarea opiniilor vizavi de produse în zonele de comentarii produse.

Chromaeasteurope.com isi aloca dreptul neopozabil sa excluda sau sa ignore din canalele oficiale de comunicare, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.

Vanzatorul are libertatea deplina de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
Comunicarea oficiala asumata a Vanzatorului cu Utilizatorul/Cumparatorul se va face prin intermediul datelor de contact puse la dispozitie de către acestia. în cazul în care Utilizatorul/Cumparatorul nu ofera un minim de informatii (cel putin numar de telefon valid) pentru a putea fi contactat, Vânzătorul nu este obligat sa faca demersuri suplimentare pentru identificarea acestuia şi ii da dreptul acestuia din urma sa nu raspunda la solicitarile respective sau sa nu onoreze comenzile inregistrate cu date incomplete.

Vanzatorul nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Chromaeasteurope.com din orice motive, precum şi pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.

Frauda

Utilizatorul se obliga sa acceseze şi sa utilizeze Chromaeasteurope.com în scopuri şi prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutului site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata o tenatativa de fraudare a site-ului si va da dreptul Chromaeasteurope.com de a solicita organelor competente punerea in miscare a cercetarii penale impotriva aceluia sau acelora care au incercat aceste fapte.

Forta majora

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, în afara controlului partilor şi care nu poate fi evitat asa cum este el definit de legislatia din Romania aflata în vigoare la momentul producerii evenimentului de forta majora.

Legea aplicabila şi Jurisdictia

Prezentul document este supus legii din Romania.
Eventualele litigii aparute intre Chromaeasteurope.com şi Utilizatori / Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta rezolvare nu va fi posibila, vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1.Site-ul https://chromaeasteurope.com/ asigura protectia dreturilor si libertatilor funadmentale ale persoanelor fizice si in special a dreptului la protectia datelor cu caracter personal, in conformitate cu Regulamentul European cunoscut sub denumirea de GDPR – Regulamentul (UE) 2016/679

2.”Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind persoana fizica identificata sau idetificabila; o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un idetificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

 1. Site-ul chromaeasteurope.com are acces la urmatoarele date ale utilizatorilor, o data ce acestia isi dau acordul, bifand casuta corespunzatoare consitamantului expres: nume, prenume, e-mail, telefon, adresa fizica in cazul persoanelor fizice.
 2. Aceste date personale colectate de catre site sunt stocate in conditii de securitate si nu sunt prelucrate in alt scop decat cel prevazut expres de site (ofertare, livrare, facturare si contractare), precum si in scop statistic sau de marketing.

Temeiul juridic al prelucrarii datelor il constituie crearea oportunitatii de ofertare si de incheiere a contractelor in domeniu de activitate al societatii, in mediul online.

Societatea nu este autorizata sa transmita tertelor persoane datele personale transmise la punctul 3 decat si in scopul mentionat la punctul 4.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de utilizator/client. Ele se rezuma a fi adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate.

Datele cu caracter personal sunt pastrate intr-o forma care permite identificarea utilizatorilor pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele, iar pe perioada nelimitata doar in scop statistic/de marketing.

Utilizatorul are dreptul sa isi retraga in orice moment consintamantul. Retragerea consintamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consitamantului, inainte de retragerea acestuia.

Societatea furnizeaza utilizatorului/clientului informatii privind actiunile intreprinse asupra datelor in urma unei cereri, fara intarzieri nejustificate si in orice caz in cel mult o luna de la primirea cererii. Aceasta perioada poate fi prelungita cu doua luni atunci cand este necesar, tinandu-se seama de complexitatea si numarul cererilor.

Utilizatorul/clientul are dreptul de a solicita, in ceea ce priveste datele cu carcater personal, accesul la acestea, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii sau a dreptului de a se opune prelucrarii, precum si a dreptului la portabilitatea datelor, in conformitate cu GDPR. Utilizatorul/Clientul are dreptul de a primi datele cu caracter personal care il privesc si pe care le-a furnizat operatorului intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea operatorului caruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal).
Utilizatorul/clientul are dreptul de a obtine din partea societatii o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective, precum si la alte informatii legate de prelucare, la cerere.

In orice moment, utilizatorul/clientul are dreptul de a se opune, din motive legate de situatia particulara in care se alfa, prelucararii datelor cu caracter personal care il privesc, inclusiv creatii de profiluri.

Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drep scop marketingul direct, persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment prelucrarii in acest scop a datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv crearii de profiluri, in masura in care este legata de marketingul direct respectiv.

Cu privire la maniera de prelucrare a datelor personale ale persoanei fizice, in situatia prelucrarii necorespunzatoare/ilegale a datelor exista posibilitatea de a depune o plangere in fata Autoritaii de Supraveghere A.N.S.P.D.C.P. precum si de a introduce o cale de atac judiciara.

Responsabilul cu protectia datelor:

 • Chroma Knife East Europe. SRL
 • CUI: RO43938965
 • NI: J13/930/18.03.2021
 • Sediul Social: Strada Miron Costin nr 23 A, et. parter, ap 1, Constanta
 • info@chromaeasteurope.com

Atentie folosim cookie-uri! Continuand sa navigati pe site-ul nostru, sunteti de acord cu folosirea acestora

  Datele si informatiile personale nu vor fi folosite pentru reclama sau vandute, vor fi pastrate putin timp si apoi vor fi sterse de pe server.

  Daca doriti stergerea lor mai repede sau stergerea contului, definitiv, va rugam sa ne scrieti la info@chromaeasteurope.com

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Sc Automatech Online Srl are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care  le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

    Scopul colectării datelor este: inregistrare site pentru comenzi

    Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a comanda. Refuzul dvs. determină refuzul procesarii comenzilor.

    Informaţiile înregistrate nu vor fi divulgate altor operatori sau persoane fizice.

   Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnata la info@chromaeasteurope.com De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.  Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

 Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile reprezinta fisiere temporare utilizate pentru a stoca date pe computer sau dispozitivul mobil de fiecare data cand accesati un website. Sunt folosite pe scara larga pentru a face website-urile sau anumite servicii ale acestora sa functioneze mai eficient. De asemenea , cookie-urile sunt utilizate pentru raportarea anumitor informatii.

Cookie-urile noastre nu sunt folosite pentru a retine informatii cu caracter personal precum nume , prenume , e-mail sau detalii bancare , ci pentru a monitoriza activitatea si actiunile realizate pe paginile accesate in vederea imbunatatirii experientei utilizatorilor si in scop de marketing .

Cookie-uri esentiale pentru website

Aceste cookie-uri sunt absolut necesare pentru a va furniza serviciile disponibile in cadrul site-ului , dar si pentru acces la sectiuni protejate. Acestea din urma se genereaza dupa autentificare , pentru verificarea expirarii sesiunii.

Aceste cookie-uri sunt strict necesare pentru functionalitatea site-ului si rularea corecta a platformei web.

Cookie-urile pot fi blocate sau sterse prin modificarea setarilor browser-ului.

 Cookie-uri folosite pentru performanta

Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a imbunatati performantele site-ului www.chromaeasteurope.com sa analizam maniera in care site-ul functioneaza si bineinteles sa identificam erorile potentiale care pot exista.

Cookie-uri pentru analiza si personalizare

Cookie-urile care colecteaza informatii de acest tip sunt folosite cu scopul de a ne ajuta sa intelegem cum este folosit site-ul sau cat de eficiente sunt companiile noastre de marketing. De asemenea , ne ajuta sa personalizam complet website-ul , in vederea imbunatatirii experientei de utilizare a site-ului.

Cookie-uri pentru promovare si targeting

Le folosim pentru a face mesajele de promovare mai relevante , tinand cont de interesele pe care le aveti. De asemenea , aceste cookie-uri indeplinesc si alte functii , precum revenirea aparitiei anunturilor in mod continuu , asigurarea livrarii lor optime din punct de vedere al afisarii si in unele cazuri selectia anunturilor pe baza intereselor pe care le manifestatii.

Gestionarea cookie-urilor

Aveti dreptul de a decide daca acceptati sau respingeti cookie-urile!

Puteti seta si personaliza optiunile browser-ului pentru a accepta sau refuza cookie-urile . Daca veti alege sa respingeti cookie-urile , veti putea continua sa folositi site-ul nostru , insa accesul la anumite functionalitati si zone securizate poate fi astfel restrictionat.

Majoritatea retelelor de promovare va pun la dispozitie o modalitate de a va dezabona de la anunturile de promovare bazate pe interese specifice.

Puteti alege sa renuntati ca identificatorii de promovare pentru dispozitive mobile sa fie folositi de asemenea pentru anunturile de promovare bazate pe interese specifice. Va trebui sa accesati setarile dispozitivului mobil si sa urmati instructiunile cele mai recente in acest sens. Daca veti alege sa renuntati , vom elimina toate datele colectate despre dumneavoastra si nu vom mai colecta ulterior date suplimentare. Identificatorul aleator desemnat dumneavoastra ( de catre noi sau terte parti ) va fi de asemenea eliminat . Acest lucru inseamna ca daca la o data ulterioara , decideti sa acceptati din nou conditiile , nu vom mai putea continua urmarirea si monitorizarea folosind acelasi indentificator ca si inainte , intrucat veti fi considerat un utilizator nou al sistemului din toate punctele de vedere.

Tratam  cu seriozitate protectia datelor cu caracter personal si cautam in mod constant sa ne imbunatatim manierele in care le putem proteja, tinandu-ne la curent cu orice modificari cu privire la monitorizarea , urmarirea si utilizarea acestora.