SERVICE

CUȚITE FOLOSITE ÎN BUCATARIE

 

TIPURI DE CUȚITE

 

Cuțitul potrivit pentru orice ocazie.

Un bucătar profesionist are nevoie de cel puțin șase cuțite de bucătărie bune pentru tăierea materiilor prime în bucătăria sa, în plus fata de celelalte  ustensile cum ar fi piatra ceramică, tocătoare, veselă de bucătărie etc., în funcție de specificațiile din bucătărie.

 

Dimensiunea, greutatea și manevrabilitatea trebuie „precizate” si selectate individual. Probați mai multe tipuri de cuțite din magazinele specializate pentru a afla care sunt preferințele dvs.în materie de cuțite de bucătărie.Cel mai utilizat într-o bucătărie este cuțitul bucătarului, fiind disponibil în mai multe mărimi și  lungimi, și este potrivit pentru carne si legume. Cuțitul de legume sau de tăiat, fie el drept sau curbat, este fratele mai mic al cuțitului bucătarului. Ai nevoie de el pentru tot felul de lucrări „mai fine” în bucătărie.Cuțitul de tranșat carnea este un cuțit robust cu o lama îngustă, este ideal pentru tăierea cărnii, dar poate fi folosit și pentru tăierea cartofilor. Lama îngusta reduce lipirea alimentelor. Cuțitul sashimi este ideal pentru filetarea peștelui si a cărnii. Cu marginea zimțată, cuțitul pentru pâine „găsește” cu ușurința cruste dure, nu doar la  pâine. Cuțitul clasic japonez Santoku este cuțitul universal din bucătăria japoneza. Santoku se refera la cuțitul celor trei virtuți si este potrivit pentru peste, carne si legume. Prin urmare, este aproape indispensabil ca instrument versatil în bucătărie.

Cu un astfel de echipament de bază, veți putea stăpâni aproape toată munca creativa in bucătăria dvs. Pentru toate celelalte nevoi și preferințe individuale, avem o varietate de cuțite speciale în gama noastră cuprinzătoare -cu siguranță  veți găsi cuțitul potrivit cu noi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *