O FILOSOFIE MICA DESPRE CUTITELE BUNE. 

Cuțitul perfect – un cuțit trebuie sa fie perfect! Iubitorii pasionați de cuțite caută întotdeauna cuțitul perfect. Un cuțit bine ascuțit, rămâne foarte mult timp ascuțit si este extrem de robust in același timp. Cel mai bun lucru de făcut este sa tăiați un os, sa deschideți sticla de bere si sa înlocuiți șurubelnița. Ar fi perfect, dar din păcate din punct de vedere tehnic este imposibil.

Un cuțit trebuie sa fie perfect, dar in realitate diferă. A face un cuțit este ușor, dar a face un cuțit bun este o arta! In segmentele de preturi mai mici, veți găsi „instrumente” care arata ca niște cuțite, dar care au adesea puțin de-a face cu ele atunci când încercați sa tăiați eficient cu ele. De multe ori nu sunt deosebit de ascuțite la început, nu păstrează tăietura foarte mult timp si sunt practic imposibil de re-ascuți.

Un cuțit bun trebuie sa fie perfect, pentru ca TOTUL  sa se potrivească pentru a produce un cuțit excelent. Dintr-un otel foarte bun, care este  bine prelucrat si care are  un mâner practic. O muchie de taiere foarte ascuțita si care își păstrează tăietura pentru o perioada foarte lunga de timp, iar daca se desface, cuțitul trebuie sa poată fi ascuțit bine pentru a restabili tăietura  inițiala. Procesele de producție pentru cuțite de înalta calitate sunt de regula complexe.

Pentru a va bucura de un cuțit grozav pentru o lungă perioada de timp, este  întrebat utilizatorul, daca știe cat de importanta este  îngrijirea, cuțitele de înalta calitate nu se pun niciodată in mașina de spălat vase, cel mai bine este sa le spălați cu apa imediat după utilizare si sa le uscați, sa le ascuțiți in timp util pe o piatra buna înainte ca cuțitul sa devina tocit.

Distribuim cuțite de la 20 pana la 30.000 de euro, cuțite de înalta calitate, care necesita mai multa îngrijire. Va rugam sa urmați instrucțiunile noastre de îngrijire, apoi va puteți bucura mult timp de ele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *