Despre noi

 

Din 1980 am importat si distribuit bunuri de consum de înalta calitate, din 1986 cuțite de bucătărie de înalta calitate si profesionale, pietre si accesorii de ascuțire. Suntem specializați in lame foarte ascuțite si decupate cu șlefuirea V, precum si cuțite ușor de ascuțit.

 

In Germania, distribuim in principal produsele noastre in comerțul specializat si furnizam marfa la aproximativ 600 de clienți in comerțul staționar si online. Clientela noastră include, de asemenea, bucătari profesioniști, bucătari ambițioși si iubitori de design. In aproape toate cele 200 de restaurante din Germania, cuțitele noastre sunt folosite.

 

Bucătari de top precum Ralf Zacherl, Otto Koch, Harald Wohlfahrt, Juan Amador, Tim Raue, alături de mulți alții, folosesc zilnic cuțitele noastre.

 

Compania noastră a fost prima care a fabricat cuțitul japonez renumit in Germania. Am fost primul importator din întreaga lume pentru marca Global si care a introdus cuțitele Damaszener pentru bucătărie. De asemenea, noi dezvoltări revoluționare, de ex. Chroma Kiseki, un cuțit care devine greu  de tocit, precum si cuțite pentru copii, cuțite de condimente cu unitate de taiere din titan sau cuțite de otel, cum ar fi designul nostru de tip 301 de la F.A. Porsche, aparțin istoriei noastre. Peste 30 de ani de experiență vorbesc de la sine.

 

ALBIN ZURFLUH

GENERAL MANAGER / EXECUTIVE CHEF

CHROMA KNIFE EAST EUROPE SRL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *